Noutăți

Mesaj de felicitare

Tradițional, în a treia dumunică a lunii septembrie, este marcată ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei. Oamenii acestei profesii trezesc atitudini deosebite în suflet. Ei sunt acei care pot da un exemplu de umanitate, compasiune și milă. Căci, este nevoie de mult efort pentru a-i înțelege pe toți și a-i ajuta pe toți, rămânând tolerant și grijuliu, cu un salariu modest pentru o muncă atât de dificilă. Și, cu toate acestea, indiferent de dificultățile întâmpinate în munca zilnică, angajații din sfera protecției sociale reușesc să păstreze cel mai valoros lucru: un suflet deschis și o inimă bună, iar pentru aceasta meritând toată recunoștința.

Astăzi, de ziua profesională, felicit toți angajații din domeniul protecției sociale a raionului, mulțumindu-le pentru munca depusă, pentru dedicație, pentru sufletul neliniștit, pentru milă și empatie, pentru atenția acordată celor dezavantajați și vulnerabili. Vă mulțumesc că aveți mereu inima deschisă către oameni.

În numele conducerii raionului și a Consiliului raional Ștefan Vodă, Vă doresc sănătate, fericire și succese în munca pe care o desfășurați. Fiecare persoană să aprecieze ceea ce faceți, norocul să nu vă părăsească niciodată! Să aveți pace, liniște și bunăstare în familii.

                  Cu înaltă considerație,

                                          Vasile MAXIM, președintele raionului