Noutăți

Mesaj de felicitare

Anual, în a treia duminică din luna mai este sărbătorită Ziua profesională a lucrătorilor din domeniul culturii. Însuși faptul apariției acestei sărbători este o dovadă a recunoașterii și a înaltei semnificații a muncii creative în păstrarea și promovarea valorilor culturale, în menținerea comunicării între generații, în modelărea spritualității și moralității societății. Iar prin aceasta, sporind bunătatea și înțelegerea reciprocă între oameni.

Cu prilejul Zilei profesionale, vreau să-mi exprim recunoștința față de fiecare angajat din domeniul culturii din raionul Ștefan Vodă pentru faptul că zilnic aduceți lumină și căldură. Datorită dumneavoastra, oamenii se pot relaxa, se pot distra, se pot inspira și însăși pot crea.

În numele conducerii raionului și a Consiliului raional Ștefan Vodă, vă aduc sincere felicitări, vă doresc să rămâneți plini de energie, entuziasm și creativitate. Să aveți sănătate, liniște sufletească, idei noi și inspirație, noi succese profesionale și longevitate creativă!

Cu înalte considerațiuni,

Vasile MAXIM, președintele raionului