Noutăți

Mesaj de felicitare

Ultima duminică a lunii octombrie este Ziua profesională a Automobilistului și Drumarului. Sunt două profesii care au o importanță majoră  în viața cotidiană a oamenilor.
În lumea modernă, o mașină este un mijloc de transport confortabil pentru mulți profesioniști și amatori. Profesia de șofer ocupă primul loc printre cele mai solicitate. Asociațiile de profil și operatorii de transport din Republica Moldova contribuie nemijlocit la dezvoltarea economică a țării. Iar specialiștii din domeniul infrastructurii drumurilor și ramurii transportului rutier contribuie prin activitățile sale la îmbunătățirea infrastructurii rutiere și asigură întreținerea, reparația, reabilitarea, dezvoltarea, modernizarea și administrarea drumurilor publice.

Cu prilejul Zilei profesionale, în numele conducerii raionului și a Consiliului raional Ștefan Voda, aduc sincere felicitări tuturor automobiliștilor și drumarilor, dorindu-vă  sănătate de fier, muncă stabilă și fără probleme, salarii decente, drumuri parcurse în siguranță, să ardă doar  verde la toate răspântiile vieții, pace și liniște sufletească.
Fie ca toate drumurile să vă fie deschise și neapărat presărate cu succes!

Cu respect,

Vasile Maxim, președintele raionului