Noutăți

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din comerț

Stimați lucrători și vetarani ai muncii din domeniul comerțului!
Conducerea raionului și consilierii în Consiliului raional Ştefan Vodă vă adresează sincere felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua lucrătorului din comerț consemnată anual în a treia zi de duminică a lunii iulie.
Comerțul este una dintre cele mai vechi și cele mai importante sfere ale activității umane. Or, istoria a demonstrat de multiple ori, că unul din pilonii de bază al unei economii dezvoltate și, implicit, asigurarea viabilitării multor țări și popoare, a fost și este în continuare comerțul.
La etapa actuală, comerțul este un instrument fundamental pentru o dezvoltare sustenabilă a economiei atât la nivel național, cât la nivel regional și local. Evoluția proceselor înregistrate în domeniul comerțului denotă faptul, că eforturile lucrătorilor din comerț se materializează în progrese importante, ce favorizează modernizarea operațiunilor din comerț bazate pe transparență și competitivitate.
Apreciem munca fiecărui lucrător din comerț pentru gradul înalt de profesionalism și devotament de care daţi dovadă în momente de grele de încercări, reformări şi provocări ale sferei comerciale, abnеgaţia cu care munciţi în această importantă şi socială ramură a economiei raionului, precum și disciplină și dedicație în fortificarea acestei ramuri ce duce la îmbunătăţirea nivelului de servire şi satisfacere a cerinţelor consumatorilor.
Vă dorim multă sănătate, fericire și bucurii, să aveţi parte de succese profesionale și oportunități de dezvoltare, iar munca depusă să fie pe potriva așteptărilor și recunoștinței cetățenilor!

Cu respect,
Președintele raionului Ștefan Vodă
Vasile Maxim