Noutăți

Mesaj de felicitare

Ziua profesională a lucrătorilor medicali și farmaciștilor, marcată anual în a treia duminică a lunii iunie, ne oferă un nou prilej să omagiem și apreciem munca zi cu zi a celor care stau la straja sănătății noastre. Vă exprimăm înaltă apreciere și recunoștință pentru profesionalism și verticalitate, curaj și rezistență, dăruire totală și exigență față de sine – calități ce vă definesc întru totul.

Vă mulțumim pentru responsabilitatea pe care v-o asumați atunci când viața unui om depinde de precizia deciziilor luate și de calitatea actului medical, pentru faptul că vă îndepliniți destoinic și onorabil misiunea.

În această perioadă complicată, în special pentru întreg sistemul de sănătate, dar și pentru societate în general, sperăm că s-a conștientizat că sănătatea este primordială, iar rolul lucrătorilor medicali și al farmaciștilor este unul vital.

Stimă și gratitudine tuturor celor care luptă întru binele oamenilor și manifestă devotament și perseverență, în pofida efortului fizic și moral, veghind, zi și noapte, sănătatea oamenilor și salvând vieți.

Vă dorim să aveți parte de multă sănătate, de respect din partea colegilor și a pacienților, de susținere și apreciere la justa valoare din partea autorităților, iar în familiile dumneavoastră să dăinuie pacea, dragostea și armonia!

Cu profund respect,

 Vasile MAXIM, președintele raionului