Noutăți

Mesaj de felicitare

Ziua Internaţională a Asistentului Medical din întreaga lume este marcată la nivel mondial pe 12 mai din anul 1899, la inițiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali. În Republica Moldova, Ziua Internaţională a Nurselor este sărbătorită începând cu anul 1994.

Această profesie presupune multă grijă și dragoste față de oameni. Zilnic asistentul medical dăruiește oamenilor căldură și speranță, făcând abstracție de la zilele de odihnă, familie și viața personală.

Cu prilejul sărbătorii, astăzi felicităm asistentele medicale din raionul Ștefan Vodă, femeile cu zîmbet blând și mâini de aur, care în fiecare zi se luptă pentru viață și sănătate.

Stimatele noastre, în numele Consiliului raional și a conducerii raionului, vă mulțumesc pentru muncă, curaj, putere și dăruirea bunătății sufetului celor suferinzi. Dumneavoastră, care aţi ales această meserie, deloc simplă, sânteți un exemplu demn de urmat. Meritaţi toată aprecierea pentru răbdarea nemărginită, omenia şi dăruirea de sine. Fie ca viața să vă ocrotească, oferindu-vă emoții pozitive, momente de neuitat, sănătate de fier, recunoștință și mândrie pentru profesia aleasă și munca zilnică.

   Cu respect,                                       Vasile MAXIM, președintele raionului