Noutăți

Mesaj de felicitare

Cu deosebit respect venim către  angajații Secției Situaţii Excepţionale Ștefan Vodă cu prilejul Sărbătorii Profesionale – Ziua Salvatorului.

Stimați salvatori și pompieri, profesia Dumneavoastră este una din cele mai nobile meserii, respectată de cetățeni, dar în acelaşi timp, plină de riscuri. Sunteți acei care acordați primul ajutor calificat oamenilor în cele mai disperate momente,  luptați cu stihia focului și a apei. Salvând vieți omenești, vă expuneți conștient riscurilor  pentru sănătatea și viața proprie.

Pentru curajul, devotamentul și sacrificiul, de care dați dovadă în misiunile zilnice, Vă apreciem și Vă suntem recunoscători.

Astăzi, cu prilejul zilei profesionale, în numele conducerii raionului și a Consiliului raional Ștefan Vodă, Vă mulțumesc pentru munca Dumneavoastră, dorindu-vă să păstraţi și să dezvoltaţi în continuare abilităţile de ajutorare a cetăţenilor, să aveți mai puține situații excepționale, iar atunci, când sunteți în misiunile de salvare mereu să ieșiți învingători, păstrându-Vă în același timp intactă sănătatea, vocația și viața!

Cu profund respect,

                                                Vasile MAXIM, președintele raionului