Noutăți

Mesaj de felicitare

Stimate Doamne și domnișoare!

În suita sărbătorilor de primăvară un loc aparte în inima oricărui om îl ocupă emoția generată de sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii! Această zi e încărcată cu recunoștință deosebită pentru rolul excepțional și de neînlocuit pe care îl aveți Femeile în viața noastră. Prezența dumneavoastră spirituală înnobilează toate domeniile profesionale.

Vă purtăm recunoștință pentru că cultivați cele mai nobile sentimente: dragostea, sinceritatea și tot ce este mai bun pe acest pământ. Tot ceea ce obținem noi, bărbații, în viață datorăm pe drept mamelor, soțiilor, surorilor, bunicilor, fiicelor noastre. Nu în van un citat mai vechi spune că în spatele fiecărui bărbat de succes este o femeie puternică. Pentru că știți să îmbinați statutul dumneavoastră de mamă, de soție cu cel de agricultoare, medic, profesoară, primăriță, conducătoare de instituție, șefă de direcție polițistă, polițistă de frontieră, muncitoare, bucătăreasă etc., totodată inspirându-ne dragoste față de tot ce ne înconjoară în aşa fel încât aceasta să fie preluată şi, la rândul său, transmisă în continuare…

Stimate Doamne și Domnișoare, în numele conducerii și a tuturor bărbaților raionului Ștefan Vodă, exprim admiraţia și gratitudinea noastră pe care le meritați din plin.

Fie ca această sărbătoare de primăvară să vă aducă bucuria, iubirea și căldura celor dragi, atenția și aprecierea celor din jur!

Din toată inima vă doresc sănătate multă, fericire, optimism inepuizabil și succese!

           Cu respect și admirație,                                                                      Vasile Maxim, președintele raionului