Noutăți

Mesaj de felicitare

Stimați funcționari publici, stimați colegi!

În această zi, dedicată Zilei Funcționarului Public, vreau, din partea mea personală, a conducerii raionului și Consiliului raional, să exprim recunoștința și respectul față de funcționarii publici, care își fac munca cu onestitate, dedicație și devotament față de cetățeni.

Cu toții cunoaștem că activitatea în serviciul public nu este una ușoară, acest lucru cere multă responsabilitate şi dedicație. Funcționarii publici sunt cei care direct interacționează cu cetățenii, astfel profesionalismul cu care ei își îndeplinesc atribuțiile, contribuie la sporirea încrederii cetățenilor în instituțiile statului de toate nivelele. Ziua funcționarului public este o ocazie în plus de a recunoaște valoarea și rolul serviciului public în societate.

Stimați colegi, Vă felicit cu prilejul sărbătorii profesionale şi vă doresc să vă păstrați perseverența, integritatea și să vă bucurați de succese profesionale. Multă sănătate, prosperitate, bunăstare şi voie bună alături de familie și cei dragi sufletului!

Vasile MAXIM, președintele raionului Ștefan Vodă