Noutăți

Mesaj de felicitare

Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației!

    Toamna este anotimpul care se aseamănă cel mai mult cu sufletul nostru: are şi zile senine şi călduroase, dar şi momente când frigul şi ploaia pun stăpânire pe timp. De la toamnă învăţăm că viaţa nu este doar senină sau posomorâtă, învățăm că după ploaie numaidecât va veni soare!

    Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, vă aduc sincere felicitări și urări de sănătate, pace, prosperitate şi realizări frumoase, soare în suflet şi în casă tuturor angajaților din domeniu.

    În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți cei care deschideți poarta suferindului la fiecare chemare pe ploaie și pe vânt, pe arșiță sau ninsoare, cei care ștergeți lacrima unui bătrân uitat, cei care mângâiați creștetul unui copil nefericit, cei care veniți cu un sfat pentru o mamă disperată. Într-un cuvânt, cei care trăiți în fiecare zi cu gândul la nevoile celor din jur, dând dovadă de permanentă perseverență, străduință și abnegație întru sporirea calității vieții pensionarilor, persoanelor defavorizate, pentru reabilitarea și integrarea celor aflați în dificultate.

Să aveţi răbdare! Să aveţi tărie de caracter şi tenacitate! Perseverenţă, spirit de iniţiativă şi, asemenea toamnei, cât mai FRUMOASE REALIZĂRI!

Iurie MOISEEV, președintele raionului