Noutăți

Mesaj de felicitare

Cu ocazia sărbătorii „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală”, sărbătorită tradițional la data de 1 februarie țin să aduc cele mai calde urări de bine și sănătate tuturor consilierilor raionali, primarilor și viceprimarilor, consilierilor locali și tuturor lucrătorilor din administrația publică locală.

Vă doresc să înscrieți cât mai multe realizări frumoase în istoria administrației publice unde activați. Să Vă fie recunoscut devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi.

Această sărbătoare vine să reprezinte recunoașterea eforturilor pe care le întreprindem zilnic în vederea identificării soluțiilor problemelor cetățenilor și dezvoltarea social-economică a comunităților unde Vă desfășurați activitatea, dar și susţinerea şi promovarea valorilor democratice consfinţite în Carta Europeană a Autonomiei Locale.

Vă doresc să aduceți cât mai multe investiții importante în raionul Ștefan Vodă pentru ca împreună, prin implementarea proiectelor de dezvoltare realizate cu succes, să sporim bunăstarea oamenilor care și-au pus speranța în noi!

Nicolae MOLOZEA, președintele raionului