Noutăți

Medicul Aliona Ploșniță, unul din cei mai bun din republică

La  28 decembrie 2016, la iniţiativa dnei Ruxanda Glavan, ministrul sănătăţii, în premieră s-a desfășurat evenimentul de premiere a medicilor şi jurnaliştilor în medicină, care s-au remarcat prin succese deosebite în activitate  pe parcursul anului 2016. Persoanelor invitate le-au fost înmânate Diplome de Onoare, Cupe ale învingătorului, cadouri, mulţumiri şi felicitări din partea Ministerului Sănătăţii.

O deosebită onoare pentru raionul nostru, pentru centrul de sănătate Ştefan Vodă a fost selectarea pentru premiere a dnei Aliona Ploşniţă, medic de familie oficiul medicului de familie Cioburciu.

În discursul său, dna ministru a menţionat faptul, că medicii au fost selectaţi după criteriile de calitate a serviciilor acordate, pentru implicare în rezolvarea problemelor de sănătate, profesionalism şi devotament profesiei, în baza opiniei pacienţilor deserviţi. Menţionarea  reprezentantului din raionul Ştefan Vodă, a unui medic de familie este cu atât mai semnificativă, cu cât pentru premiere au fost selectaţi doar 8 medici din toată republica.

Din partea centrului de sănătate  Ştefan Vodă aducem calde felicitări dnei medic Aliona Ploşniţă, îi urăm realizări frumoase în continuare pentru sănătatea populaţiei. Încrederea acordată de către Ministerul Sănătăţii întregului colectiv de medici de familie prin persoana dnei Aliona Ploşniţă este un angajament de a lucra mai mult, mai bine pentru îmbunătăţirea indicilor de sănătate publică.

Mariana Haret, şef centrul de sănătate Ştefan Vodă