Noutăți

Magia sărbătorilor de iarnă: „Fetița cu surprize”

Consiliul raional Ștefan Vodă, dorind să aducă cât mai multe bucurii copiilor în perioada vacanței de iarnă, a acceptat oferta echipei proiectului „Fetița cu surprize” de a prezenta spectacolul muzical „Călătoria Surprizelor de Crăciun” pe scena casei de cultură din centrul raional. În context, Consiliul raional a adresat scrisori de sponsorizare agenților economici din teritoriu. Îndemnul colindelor de Crăciun de a fi mai buni la inimă, mai generoși cu cei din jur a fost auzit de către dna Claudia Baractari, SRL „Clavdibar”, dl Igor Tihon, SRL „Mitivian”, dna Edita Țurcan, ÎI „Edita Bolozan”, dl Vitalie Gheicenco, SRL „Gheleus”, SRL „Salamer Com” care au devenit sponsori ai acestui spectacol plin de majie. Dl Vasile Maxim, președintele raionului, împreună cu toți copiii, mai mulți de 600 la număr, din toată inima au mulțumit celor care au creat marea surpriză pentru copii. Merită mulțumiri și recunoștință și acei care au organizat transportarea copiilor din toate localitățile raionului în centrul raional.

Astfel, la 11 ianuarie curent, echipa proiectului „Fetița cu surprize” și animatoarea, Doina Alexandru, au prezentat un spectacol interactiv, o combinație dintre teatru, concert si animație. Cel mai mare succes al evenimentului a fost implicarea totală a copiilor în acest show vesel și interesant. Micii spectatori au fost partea indispensabilă a spectacolului, creând împreună cu animatorii iscusiți „magii”, dansând și cântând pe scenă. Pe parcursul show-ului în sală au domnit atmosfera de sărbătoare, emoții pozitive și buna dispoziție.

Organizatorii, Consiliul raional, Direcția generală educație, administrația publică locală de nivelul I, și sponsorii merită recunoștința copiilor și părinților lor pentru acest cadou frumos care a încununat sărbătorile de iarnă.