Noutăți

Lucrări de reparație la IMSP Spitalul Raional Ștefan Vodă

În plină desfășurare sunt lucrările de reparație a etajului 2 (secțiile maternitate, ginecologie, fizioterapie) a IMSP Spitalul Raional Ștefan Vodă.  Acestea sunt executate de către SRL Prestij AZ în cadrul proiectului ,,Reparații capitale cu replanificarea saloanelor  et.2 a blocului curativ cu V nivele,,.

Costul proiectului este de 280 mii $ SUA alocați de către Ambasada Statelor Unite.

Pentru a vedea mersul lucrărilor (termen de executare – 30.09.2022) recent echipa de reprezentanți ai Ambasadei SUA s-a deplasat la fața locului.

 

 

 

 

 

 

Reamintim că, în primăvara curentă a fost reparată capital secția de reabilitare a IMSP Spitalul Raional Ștefan Vodă. Lucrările s-au realizat cu susținerea financiară a fondatorului –  Consiliul raional în cadrul proiectului ,,Reparația capitală cu reprofilarea saloanelor secției de reabilitare a IMSP Spitalul Raional Ștefan Vodă,, în valoare de 1 mln. 500 mii lei.

Actualmente, în realizare este proiectul ,,Reparație capitală a blocului ,,B,, al IMSP Spitalul Raional Ștefan Vodă,, în valoare de  3591787,37 lei. Susținerea financiară este din partea Consiliului Județean Brașov și a Consiliului raional Ștefan Vodă, în baza Înţelegerii de Cooperare bilaterală între aceste două unități administrative ce vizează dezvoltarea locală, promovarea reciprocă și schimburile inter-instituționale în domeniile economic, ecologic, social, educațional, cultural, turistic, transport, sănătate publică, tineret și sport.