Economie și Atragerea Investițiilor Noutăți

Lansarea Campaniei de informare pentru antreprenori

La 14 aprilie curent, a fost dat startul Campaniei de informare despre oportunitățile de suport în business oferite prin programele Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, în comun cu Rețeaua Centrelor de Consultanță în Afaceri în Regiunea Sud.

Scopul sesiunii a fost prezentarea informații ample publicului larg, inclusiv viitorilor antreprenori referitor la  întreaga gamă de servicii  oferite de ODIMM: Consultanță, Instruire, Mentorat, Finanțare a afacerilor și Garantarea.

Menționăm că, ODIMM implementează mai mult de 12 programe naționale și peste 10 proiecte internaționale pentru dezvoltarea antreprenoriatului. Anual, sunt  desfășurate campanii  de informare privind oportunitățile de suport în business oferite prin programele și proiectele gestionate de ODIMM,

La eveniment a fost prezentă  secretarul general al Ministerului de Economie și Infrastructurii, Lilia Palii  care a încurajat antreprenorii să valorifice oportunitățile oferite de programele de stat și expertiza care este oferită de echipa profesionistă a ODIMM.

E parcursul sesiunii online a fost prezentată și harta Centrelor de consultanță în afaceri, cu datele de contact. Menționăm că în raionul Ștefan Vodă antreprenorii pot apela cu încredere la Incubatorul de afaceri Ștefan Vodă, Strada 31 August 1989, Ştefan Vodă pentru mentorat și consultanță în domeniul Antreprenoriatului.

Campania continuă și în alte regiuni ale țării.