Anunțuri Noutăți

Invitație la vebinarul „IRIGAREA – soluții pentru investiții INTELIGENTE”

Pe parcursul ultimilor ani agricultura Republicii Moldova  a avut de suferit catastrofal din cauza condițiilor climaterice nefavorabile. O soluție pentru reînvierea agriculturii horticole este irigarea. Astfel, Proiectul Livada Moldovei vine cu un șir de sfaturi și  răspunde la întrebările ce țin de irigare.

Dacă sunteți producător agricol din sectorul culturilor cu valoare adăugată (fructe, pomușoare, legume, cartofi, viţă de vie), vinificaţie, pepiniere, sectorul de floricultură şi culturi ornamentale, culturi eterouleioase sunteți invitat de a participa la seminarul online Irigarea – soluții pentru investiții inteligente organizat pe data de 27 mai, ora 15:00.

Webinarul va putea fi urmărit în regim online pe pagina de Facebook Livada Moldovei, dar și pe site-ul și pagina de facebook Agrobiznes.  În cadrul acestuia veți putea adresa întrebări și obține răspunsuri la întrebările care vă interesează.

 Vă puteți înregistra pentru participare și expedia întrebările referitoare la subiectul irigării  pe acest link. https://docs.google.com/forms/d/1fu6_flvDkY7MnTBbO1vba-X_07TOhrct0u_iBD0ikFo/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR1Rh_QsBzuX6l_jTmEpHujS-r2o65piRJZrLib4QsWIVroqvoXh2nU4McA

Pentru alte detalii aveți contactele de mai jos:

Tel: 022 100 900 / 078 81 22 12

Email: office@winemoldova.md

Detalii găsiți și pe site-ul Livada Moldovei

Olesea BĂDILĂ, Direcția economie și atragerea investițiilor

AGENDA webinarului de informare