Anunțuri Noutăți

Invitație la Târgul on-line al locurilor de muncă

Direcția Ocuparea Forței de Muncă Ștefan Vodă, invită agenții economici, persoanele aflate în căutarea locului de muncă să participe la Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, care se va desfășura în perioada 08-15 iunie 2020.

Târgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional, care va putea fi accesat în timp real la adresa web: www.e-angajare.md. La ediția dată a Târgului on-line sunt invitate să participe cele mai active companii din Republica Moldova, care dispun de locuri de muncă vacante din diverse domenii.

Obiectivul pe care ni-l propunem este să promovăm locurile de muncă vacante din întreaga țară și să oferim companiilor posibilități de recrutare on-line, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv persoane reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării on-line și în timp real la posturile de muncă disponibile.

Fiecare companie va avea profilul său și locurile de muncă afișate pe platforma dată în perioadă de desfășurare a târgului, iar locurile de muncă vacante care nu au fost ocupate, vor putea fi înregistrate cu acceptul dumneavoastră în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și pe portalul locurilor de muncă: www.angajat.md. Direcția ocuparea forței de muncă Ștefan Vodă va continua să selecteze pentru companie candidații potriviți locurilor de muncă disponibile.

Vă așteptam să participați activ la Târgul on-line „Locuri de muncă în Moldova” și rugăm completarea Formularului „Informația despre companie” (Anexa 1) și Formularul „Locului vacant” (Anexa 2), și expedierea în format word prin e-mail către DOFM Ștefan Vodă până la data de 25 mai 2020. Adresa și date de contact : www.aofm.stefanvoda @anofm.md

Pentru mai multe informații, contactați DOFM Ștefan Vodă la trel.0242-23537- Maria Știrbu –specialist principal, responsabil de lucrul cu angajatorii.

În speranța unei colaborări fructuoase,

Cu respect,
Ludmila Melnicenco
Șef DOFM