Anunțuri Noutăți

Invitație la seminarul „Reglementări tehnice, standard şi proceduri de evaluare a conformităţii în contextul DCFTA”.

Direcţia economie şi atragerea investiţiilor, Consiliului raional Ştefan Vodă aduce la cunoştinţa tuturor agenţilor economici despre desfăşurarea seminarului „Reglementări tehnice, standard şi proceduri de evaluare a conformităţii în contextul DCFTA”.

Evenimentul se va desfăşura pe data de 04 iunie 2019, oraşul Căuşeni, cafeneaua „La taifas”, strada Alba Iulia, ora 09:30. Sunt invitaţi reprezentanți ai întreprinderilor din sectoare specifice, ai autorităților locale, organizații de întreprinderi și producători.

Seminarul este organizat în cadrul proiectului „Vizibilitate şi comunicare pentru acţiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA) în cadrul programelor de asistență finanțate de UE” în Republica Moldova, cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Seminarele au drept scop informarea, consilierea și instruirea producătorilor locali pentru a permite valorificarea oportunităților și soluționarea provocărilor implicate de Acordul de Asociere/DCFTA.

Pentru mai multe detalii apelați specialiștii Direcției economie și atragerea investițiilor la numere de telefon: 0242-23029; 22081.