Anunțuri Noutăți

Invitație la atelierul de lucru „Avantajele Asocierii Femeilor în Afaceri”

Incubatorul de Afaceri din Ștefan Vodă vă aduce la cunoștință că, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în parteneriat cu Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) organizează Atelierul de lucru cu genericul „ ”.

Evenimentul va avea loc în data de 7 decembrie 2019, începând cu ora 10:00, în incinta Hotelului Courtyard, Marriott (str. Arborilor 21/A).

Atelierul de lucru va reuni circa 100 de femei, iar obiectivul principal al reuniunii este de a construi legături de afaceri dintre femei prin aplicarea unui exercițiu practic pentru a găsi și înțelege beneficiile asocierii și modalitățile de eficientizare a resurselor. Totodată, exercițiul va reliefa importanța comunicării și crearea de noi parteneriate în vederea favorizării concurenței loiale și atragerea clientelei fidele.

În speranța că vor da curs invitației, doamnele interesate sunt rugate să confirme participarea la adresa de email: aliona.cravetchi@odimm.md, până la data de 6 decembrie 2019.

Persoana de contact: Aliona Cravețchi

Tel.: (022) 21 31 33, Mob: +373 694 856 70