Anunțuri Noutăți

În atenția contribuabililior!

  1. Serviciul Fiscal de Stat anunță despre o nouă imagine a „Cabinetului personal al contribuabilului”

Serviciul Fiscal de Stat anunță că începând cu data de 13 noiembrie 2020 Sistemul Informațional Automatizat „Cabinetul personal al contribuabilului”, va avea un nou design. Acesta va oferi contribuabililor oportunitatea de a  naviga  mai facil și rapid.

Noua modificare în sistem va permite beneficiarilor o conectare automatizată mai interactivă și comodă la serviciile fiscale electronice.

Sistemul „Cabinetul personal al contribuabilului” are drept obiectiv de bază stimularea interacțiunii contribuabililor cu Serviciul Fiscal de Stat exclusiv în mediul on-line.

„Cabinetul personal al contribuabilului” este disponibil pe pagina oficială a Serviciului Fiscal de Stat – www.sfs.md în partea dreaptă a paginii.

 Metoda de autentificare în cadrul „Cabinetului personal al contribuabilului” se efectuează prin intermediul serviciului guvernamental de autentificare și control „MPass”.

Astfel, Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă toți contribuabilii să utilizeze intens sistemul pentru o mai bună interacțiune cu administrarea fiscală.

            Pentru mai multe informații, contactați Centrul Unic de Apel al SFS 080001525 (apel gratuit) sau  Direcția deservire fiscală Ștefan Vodă la nr. de telefon 0242-2-23-50, 0242-2-22-70 sau 0242-93-510.

Sursa www.sfs.md

 

Şef al DDF Ștefan Vodă                                                 Galina Verebceanu