Anunțuri Economie și Atragerea Investițiilor Noutăți

În atenția antreprenorilor! Perteneriate pentru Export 2021.

Direcţia economie şi atragerea investiţiilor a Consiliului raional Ştefan Vodă  anunţă că, Camera de Comerț și Industrie invită antreprenorii să se înregistreze la Parteneriate pentru Export 2021 –  un eveniment online de promovare a exporturilor și o platformă de stabilire a parteneriatelor între producătorii din Republica Moldova și rețelele comerciale/distribuitorii din străinătate.

În perioada 24-26 noiembrie 2021, la acest eveniment online sunt așteptați producători de pe ambele maluri ale Nistrului, reprezentanți ai  rețelelor comerciale din străinătate, importatori, distribuitori, agenți de vînzări, etc.

Înregistrați-vă acum, accesând https://partnership-for-exports.b2match.io/ , pentru a avea șansa să:

  1. Identificați noi parteneri de afaceri de pe piața locală și cea europeană;
  2. Stabiliți sesiuni individuale B2B pentru a dezvolta parteneriate de afaceri;
  3. Promovați compania și produsele Dvs pe piața externă;
  4. Descoperiți produse și servicii noi;
  5. Faceți cunoștință cu furnizori noi;

Evenimentul este organizat de proiectul ”Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) finanțat de Suedia și Marea Britanie și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Nu ratați șansa de a găsi noi oportunități de export!

Participarea este gratuită!

Pentru informaţii adiţionale, vă puteţi adresa la specialistul din cadrul direcţiei economie şi atragerea investiţiilor a Consiliului raional Ştefan Vodă, nr. de contact: 0242 2 20 88.