Anunțuri Noutăți

IFAD invită tinerii antreprenori la o nouă rundă de instruiri

UCIP-IFAD organizează cursuri de instruire gratuite cu tematica „Primii pași în antreprenoriat, management și oportunități de finanțare” pentru tinerii care doresc să își dezvolte o afacere proprie.

Seminarele vor fi organizate regional în zona centru, nord și sud, cu o durată de 5 zile consecutive, iar la sfârșitul seminarului fiecare participant va obține un certificat de participare. Perioada acestor seminare a fost extinsă până în luna aprilie curent.

Tinerii care doresc să își inițieze o afacere au posibilitatea să dobândească cunoștințe despre modalitatea de înregistrare și gestionare a afacerii, regimul fiscal, întocmirea și prezentarea rapoartelor fiscale și financiare. În cadrul instruirii vor fi expuse și exemplificate practicele de marketing în dezvoltarea, distribuția și promovarea produselor agroalimentare.

Doritorii de a participa pot completa formularul de aplicare online, sau contacta direct organizatorii: pentru participare la seminarele organizate– Nicolae Chimerciuc 069909163