Noutăți

Idei creative de Paști

Centrul raional de creaţie a copiilor şi adolescenţilor Ştefan Vodă a organizat cu cadrele didactice din învăţământul complimentar o vizită de studiu la subiectul „Idei creative de Paşti”. Activitatea practică s-a desfăşurat în incinta școlii profesionale din or. Ştefan Vodă.

Evenimentul a avut drept scop promovarea şi diseminarea experienţei de lucru a atelierului de dezvoltare profesională, prin valorificarea potenţialului creativ şi aplicarea metodologiei realizării unor lucrări de artă în diverse tehnici.

Conducătorii atelierului de dezvoltare personală, Liuba Băligar, Malvina Ciorici, Vera Lazarev au prezentat din experienţa proprie metode de confecţionare a florilor din legume şi fructe (arta carving-ului), aranjarea mesei de sărbătoare, s-au realizat felicitări şi decoraţii din hârtie, mărgeluțe, carton colorat, s-au demonstrat şi metode de vopsire a oului de Paşti. Implicându-se în activităţile practice, conducătorii de cercuri au menţionat utilitatea şi actualitatea informaţiei propuse de Centrul de creaţie.

Vera LAZAREV, director CRCCA

IMG_0625 v

IMG_0612