Noutăți Propuneri de proiecte

Granturi pentru sectoarele de alimentare cu apă, canalizare și gestionarea deșeurilor solide

Ambasada Slovaciei la Chișinău anunță apelul de propuneri de proiecte – granturi mici 2018. Acest apel de proiecte, organizat de Slovak Official Development Assistance, este finanțat de SlovakAid și vizează direct proiecte mici care reprezintă un sprijin financiar flexibil, operațional și eficient pentru țările în curs de dezvoltare. Suma maximă a grantului: 10 000 Euro per proiect.
Durata proiectului poate fi de la 6 la 12 luni, termen care începe din momentul semnării Contractului de grant.
Propunerile de proiect trebuie să se refere la sectoarele de alimentare cu apă, canalizare și gestionarea deșeurilor solide.

Propunerile de proiect trebuie să fie în conformitate cu Strategia  Cooperării pentru Dezvoltarea Republicii Slovacia pentru 2014-2018.

Entități eligibile de a aplica : ONG-uri, organizații non-profit, autorități locale.
Termen limită de aplicare: 8 martie 2018.

Modul de aplicare: Propunerile de proiect în format electronic trebuie expediate la adresa de                              e-mail: skaid.sgmd@gmail.com inclusiv un exemplar pe hârtie trebuie prezentat la Ambasada Slovaciei în Chișinău, până la 8 martie, ora 15.00: Str. A. Sciusev 101 Chisinau MD-2012.

Exemplarul pe hârtie trebuie să cuprindă:
formularul de aplicație completat, semnat și ștampilat cu toate anexele necesare (documente de înregistrare, CV-urile în limba engleză a persoanelor responsabile de implementarea proiectului).

Documentele apelului:

Reguli de aplicare: Emb Chisinau Call for Small Grants 2018. (docx, 80kB)
Completion report. (doc, 2MB)
Financial report. (xls, 2MB)
Project proposal procedure.
 (docx, 23kB)