Noutăți

Grădinița „Licurici” luminează copilăriei 45 de ani

În grădinița nr. 2 „Licurici” din or. Ștefan Vodă la 5 octombrie curent a avut loc o sărbătoare dublă – celebrarea Zilei profesionale a pedagogului și aniversarea a 45 de ani de la înființarea instituției preșcolare. În acest colectiv până la moment activează dna Sifora Zavalișca care lucrează în funcția de șef de gospodărie de la prima zi – 45 de ani. Patru decenii a format personalitatea copiilor educatoarea dna Elena Mazare. Dna Valentina Sârbu îndeplinește, cu profesionalism înalt și responsabilitate, funcția de metodist din anul 1999. Directorul grădiniței, dna Ana Iașinschi, conduce cu multă iscusință și înțelepciune colectivul, la fel, din anul 1999.

Asociația părinților condusă de dna Ana Bezede a hotărât să facă o surpriză colectivului grădiniței de această dată însemnată în istoria instituției. Au fost receptivi la adresarea comitetului părintesc agenții economici Victor Capșa, Ana Baractari, Silvia Sclerenco, clubul pentru femei „Soroptimist” condus de dna Maria Harcenco. Pe sursele acumulate a fost procurat un printer alb-negru. În semn de recunoștință din partea părinților dna Ana Bezede și Alexandra Arnaut a înmânat donatorilor Diploma de gratitudine și flori.

Dl Gheorghe Anghel, primarul urbei, a felicitat pedagogii și le-a mulțumit pentru muncă cu dăruire de sine, pentru succese înregistrate pe parcursul a 45 de ani. Și primarul a venit cu cadou – printer color.

La această întrunire de suflet, în atmosferă caldă și prietenoasă au fost spuse multe cuvinte frumoase în adresa întregului colectiv, au fost depănate amintiri de neuitat, pe fața doamnelor înflorind zâmbete. Este foarte plăcut când părinții apreciază munca celor care educă și instruiește odraslele lor, mai ales când se lucrează cu mult suflet și dragoste față de copii – așa cum se face la grădinița „Licurici”.

La mai mult și la mai mare!

Comitetul părintesc al asociației părinților grădiniței „Licurici