Noutăți

Forumul Naţional al Femeilor din Moldova

La 25 noiembrie 2017, Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) împreună cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijloci (ODIMM) organizează cea de a III-a ediție a Forumului național al femeilor din Moldova cu genericul ”Antreprenoriatul feminin – potențial de dezvoltare regională”.

Forumul își propune ca scop prezentarea portretului femeii antreprenoare din Republica Moldova și discutarea în comun cu participantele, propunerile și soluțiile de dezvoltare a unui mediu competitiv pentru antreprenoare identificate de noi.

Agenda evenimentului presupune desfășurarea sesiunii plenare a forumului care urmează cu panelul de lucru unde vor fi aduse la cunoștința auditoriului instrumentele de susținere și dezvoltare a antreprenoriatului feminin din Republica Moldova precum și sesiunea inspirațională privind echilibrul dintre cariera de succes și viața de familie a unei femei desfășurată de dna Sorana Baciu, oaspete de onoare din România.

În cadrul evenimentului va avea loc concursul Gala Antreprenoriatului Feminin 2017” unde vor fi premiate cele mai active și de succes femei care au înregistrat rezultate remarcabile în domeniul lor de activate.

La concurs pot participa femeile care au înregistrat realizări marcante la nivel de localitate, regiune sau țară, au participat activ în viața socială a comunității precum și s-au implicat în acțiuni de binefacere.

Câștigătoarele Concursului vor fi premiate conform următoarelor nominalizări:

  • Debutantul anului – produs nou pe piață;
  • Debutantul anului – start-up inovativ;
  • Contribuție în societate – responsabilitate social corporativă;
  • Premiul mare – antreprenorul anului.

Întreprinderile participante trebuie să înregistreze rezultate remarcabile conform nominalizărilor menționate, să fie înregistrate la Camera Înregistrării de Stat și să completeze formularul de înregistrare.

( https://survey123.arcgis.com/share/215e144de92444e0ac3859f4df307aba  )

Data limită de înregistrare este 22 noiembrie 

Întrebările suplimentare le obţineţi la specialiştii din Direcţia Economie şi Atragerea Investiţiilor, Consiliul raional Ştefan Vodă la numărul: 2-20-88, 2-30-29.