Noutăți

Faptele bune ne luminează viața

Angajații din sectorul Anenii Noi ai companiei Gas Natural Fenosa în Moldova a anticipat marea sărbătoare creştină de Paști cu o acţiune filantropică, care a vizat familia Popescu din satul Slobozia, raionul Ștefan Vodă.

Opt copilași ai familiei Popescu după incendiu care a avut loc în februarie curent locuiesc în condiţii greu de imaginat, înghesuindu-se e într-o cameră de doar câţiva metri pătraţi pe două paturi, dar şi pe cuptor. Doi băieţi şi două fete învaţă la şcoală, iar alte patru fetiţe stau acasă, întrucât nu pot merge la grădiniţă, pentru că mama nu are bani să achite taxele. Unica sursă de venit este indemnizaţia copiilor, dar şi puţinii bani pe care tatăl lor reușește să-i adune cu greu muncind la negru în Rusia.

Angajații din sectorul Anenii Noi au reușit să aducă bucurie acestei familii necăjite în ajunul Sfintei sărbători de Paște, oferindu-le produse alimentare, de igienă, fructe, dulciuri, și să le transmită gândurile bune din partea întregii echipe Gas Natural Fenosa în Moldova.

Faptele bune ne luminează viaţa şi ajută pe cei nevoiaşi. Hristos a înviat!