Noutăți

Extinderea colaborării pe noi dimensiuni

La 5 septembrie 2016 în cadrul Consiliului raional, președintele raionului Ștefan Vodă, Nicolae Molozea, a primit delegația oficială a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, filiala Dâmbovița, condusă de  către dl Gheorghe Popescu, director.

Scopul vizitei a fost semnarea  Protocolului de colaborare între Societatea Națională de Cruce Roșie din România– filiala Dâmbovița, Societatea de Cruce Roșie din Republica Moldova și Consiliul raional Ștefan Vodă.

— Raionul Ștefan Vodă apreciază înalt colaborarea cu județul Dâmbovița care a devenit mai mult6 decât un partener. Proiectele comune pentru organizarea taberei de vară pentru copii, privind reparația liceului ”Ștefan Vodă” din or. Ștefan Vodă sunt rezultate concrete, dar care nu pot reda acel legământ sufletesc care s-a creat între Consiliul raional Ștefan Vodă și Consiliul județean Dâmbovița. Iar în persoana Dumneavoastră țin să aduc sincere mulțumiri dlui Adrian Țuțuianu, președintele județului Dâmbovița, consilierilor pentru atitudinea manifestată pentru raionul nostru,– a menționat dl Nicolae Molozea în mesajul său de salut.

20160905_141855

În baza discuțiilor purtate colaborarea între raionul Ștefan Vodă  și județul Dâmbovița va avea o colaborare pe nouă dimensiune de ajutorare socială ceea ce este foarte important și necesar pentru raion. Mai mult ca atât vor fi organizate și desfășurate un șir de acțiuni de către filiala Dâmboviață a Societății Naționale de Cruce Roșie din România  în raionul Ștefan Vodă.

Iar în viitorul apropiat urmează să vină un lot de ajutor umanitar pentru copiii din familiile social-vulnerabile.