Anunțuri Noutăți

Expoziția-târg „Hai la piersici!”, ediția II

Primăria Tudora și Consiliul raional Ștefan Vodă Vă invită să participați la cea de-a doua ediție a Expoziției-târg „Hai la piersici!”, care se va desfășura în data de 16 iulie, ora 10.00, în satul Tudora, raionul Ștefan Vodă.

Organizatorii promit și în acest an un program divers, care va include numeroase concursuri și tombole cu premii, expoziții gastronomice și de artizanat, master-classuri.

În cadrul evenimentului, agenții economici din zonă vor expune și comercializa, la prețuri avantajoase, producția de piersici din roada anului curent.

Într-o zonă special amenajată – „Cămara fermecată”, fiecare doritor va putea să savureze gustul delicios al plăcintelor cu umplutură de piersic și al compotului din piersici. Tot aici, cele mai iscusite gospodine ale satului vor prezenta, în cadrul unui master-class, diverse  metode de conservare a piersicilor la borcane (în suc propriu, dulcețuri, gemuri, marmelade).

Meșteri populari din diferite localități ai raionului vor expune, spre admirația publicului, dar și pentru vânzare, lucrările confecționate de mâinile lor dibace.

Colective artistice din întreaga țară se vor întrece în cântec, dans și voie bună, oferindu-vă aici, la Nistru, la mărgioară, un spectacol de excepție!

Dacă doriți să petreceți împreună cu familia și prietenii o duminică de neuitat, să vă bucurați de aroma verii și să aveți parte de bună dispoziție, impresii frumoase, cumpărături delicioase, evoluări artistice emoționante și plimbări cu barca, veniți la Expoziția-târg „Hai la piersici!”

Vă așteptăm cu drag la Tudora, Ștefan Vodă, să vă delectați cu savoarea piersicului și să vă îmbătați cu mirosul verii!