Noutăți

Expoziția ”Republica Moldova Prezintă” ediția a III-a

Direcția economie și atragerea investițiilor Ştefan Vodă în comun cu Camera de  Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită să participați la cea de a III-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Iași, România, care se va desfășura înperioada 20 – 22 septembrie 2019, în fața Palatului Culturii din oraşul Iași.

 

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii țării noastre.

Evenimentul se așteaptă a fi unul de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la edițiile anterioare desfășurate în România și anume la Iași, Ploiești și Brașov.

Cu aceasta nouă iniţiativă, propunem continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor comercial-economice cu statul vecin.

La eveniment sunt invitați să participle agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilorși a mărfurilor vor fi organizate de către Camera de Comerț și Industri a RM.

Doritorii de a-și plasa promova produsele și de a-și stabili relații în mediul de afaceri românești sunt rugați să transmit cererea de participare până la data de 10 iulie 2019.

Cererea de participare

Заявка на участие

Pentru mai multe  informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel: (022) 210725, 238410, 211442, e-mail:  carolina.chiper@chamber.md;  tatiana.ranga@chamber.md 

Direcția economie și atragerea investițiilor