Noutăți

Expoziţia “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”, a II-a ediţie

Consiliul raional Ştefan Vodă invită agenţii economici să participe la cea de-a II-a ediţie a expoziţiei  “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”  la Braşov, România, care se va desfăşura în perioada 14 – 16 iunie 2019, în Piaţa Sfatului din oraşul Braşov.

Scopul acestei platforme este de a asigura crearea celor mai potrivite condiţii, necesare susţinerii producătorilor autohtoni şi promovarea imaginei Republicii Moldova.

Cu această iniţiativă, se propune continuarea plasării produselor moldoveneşti pe piaţa României şi amplificării relaţiilor comercial-economice cu acest stat. Agenţii economici vor avea posibilitatea să participe la programul dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor în cadrul căruia companiile moldoveneşti vor avea stabilite întâlniri B2B cu antreprenorii din România.

 Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor şi a mărfurilor vor fi organizate de către Camera de Comerţ şi Industrie  a RM.

Doritorii de a participa sunt rugaţi să transmită cererea de participare până la data de 26 aprilie 2019.

Pentru mai multe informaţii contactaţi Direcţia Economie şi Atragerea Investiţiilor , la numerele de telefoane : 0(242) 22088 sau Direcţia Evenimente de Afaceri, Târguri şi Expoziţii a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, tel: (022) 210725, 238410, 211442, e-mail:carolina. chiper@chamber.md ; tatiana.ranga@chamber.md

Olesea BĂDILĂ, specialist superior DEAI