Noutăți

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2020, ediția XIX

        Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, organizează cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2020, cu genericul „Acasă! Autentic! Autohton!”

Evenimentul de deschidere a expoziției va avea loc astăzi, la data de 29 ianuarie 2020, ora 11.00, în Pavilionul nr. 2, al CIE “Moldexpo”, și va întruni oficiali din țară și de peste hotare.

   Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea, la ediția curentă sunt înscrise 19 standuri colective. În toate cele 3 pavilioane și în zona deschisă de pe teritoriul centrului expozițional, vom putea vedea produsele și serviciile a peste 460 de antreprenori autohtoni.

   Participanții sunt din diferite ramuri ale economiei naționale: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari şi alte domenii.

Expoziția multiramurală este structurată în baza conținutului tematic.

Expoziţia va fi amplasată sectorial și în dependență de profilul de activitate, în pavilionul central, pavilioanele 2 și 3, după cum urmează:

Pavilionul Central – întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, standuri colective ale consiliilor raionale;

Pavilionul Nr.2 – întreprinderi industriale, producători de mobile

Pavilionul Nr.3 – companii prestatoare de servicii, instituții de învățământ, organizații non-guvernamentale, dar și meșteșugari;

Zona expozițională deschisă – corturi pentru comerț cu produse apicole, agricole, catering, etc.

Expoziția va putea fi vizitată în intervalul orelor 10.00-17.00 în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul CIE “Moldexpo” (Chișinău, str. Ghioceilor 1),

Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2020 este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova,  în parteneriat cu Agenția de Investiții și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Direcția economie si atragerea investițiilor