Noutăți

Dragi tineri din raionul Ștefan Vodă!

Cu cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului – sărbătoarea celor care reprezintă viitorul, progresul unui neam, unui stat !

Tineretul raionului Ștefan Vodă este educat pe pământul cu tradiții de secole, cu o cultură și istorie bogată. Sper și vă îndemn să preluați de la strămoși puterea, curajul, dedicarea și patriotismul. Mai cu seamă că 2021 este deosebit – e anul celei de-a treizecea aniversarede la proclamarea Independenței Republicii Moldova. Iar viitorul și speranța de mâine a Moldovei sunteți anume voi, tinerii. Anume tinerii sunt sursa de energie, curaj și talent. Ne mândrim cu tinerii din raionul Ștefan Vodă care deja înregistrează  pași  siguri de succes în dezvoltarea creativă și profesională, obțin primele victorii importante în domeniul științei, afacerilor, implementează proiecte publice, sportive și sociale, răspunzând la cea mai înaltă cotă provocărilor și apelurilor la timp.

Sunt convins, moștenind cele mai bune tradiții ale generațiilor mai în vârstă, veți face totul pentru prosperitatea țării noastre. Cunoștințele, profesionalismul și energia dumneavoastră sunt cheia bunăstării Republicii Moldova. Studiați, munciți, îndrăzniți! Bucurați-vă din plin de perioada tinereții și savurați viața din plin!

Din inimă  vă doresc sănătate, realizări fructuoase, succese în implementarea celor mai îndrăznețe planuri!

                                                Cu profund respect,

                                 Vasile MAXIM, președintele raionului