Noutăți

DGASPF și „Echipa Mobilă” mulțumește pentru donație

„Sănătatea e mai presus decât toate”. Sensul afirmației cel mai bine înțeleg medicii și oamenii suferinzi dar și cei care îngrijesc de persoanele cu dizabilități severe – părinții, rudele, oamenii apropiați. Membrii „Echipei Mobile” cu adevărat au devenit, dacă nu membri familiilor beneficiarilor acestui serviciu social, atunci, cu siguranță, oamenii cei mai apropiați. Orice vizită a echipei aduce în casele beneficiarilor o rază de lumină și speranță. Pe lângă susținerea morală, familiile apreciază și ajutorul semnificativ, atât de necesar la nevoie: medicamentele, materialele de protecție pentru prevenirea infectării cu COVID- 19, mijloacele asistive și produsele de igienă personală.

Prestând servicii la domiciliu, specialiștii „Echipei Mobile”, profesioniști de nivel înalt, își îndeplinesc sarcinile cu mult suflet și dăruire de sine. Numai cei ce dăruiesc necondiționat, pot prețui bunătatea omenească…

În context, membrii „Echipei Mobile” aduc sincere mulțumiri Asociației Creștine „Pâinea Vieții” pentru donația oferită DGASPF Ștefan Vodă, de care au avut parte și beneficiarii „Echipei Mobile”.

Valentina GORNOSTALI, IP „PRIER”