Noutăți

Dezvoltarea brandului și promovarea afacerii

Recent, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii(ODIMM), prin intermediul Rețelei Incubatoarelor de Afaceri din Moldova(RIAM), am mobilizat 25 de participanți: agenți economici din raion și rezidenți ai IP Incubatorul de Afaceri din Ștefan Vodă, viitori antreprenori cu idee de afacere preponderent stabilită, în cadrul unui seminar cu tematica “Dezvoltarea brandului și promovarea afacerii”. În calitate de expert în domeniu l-am avut pe dnul Alexandru Negruță, profesor universitar, afacerist.

Pe parcursul sesiunii de instruire participanții au aflat care este noțiunea de “brand”, aspecte juridice ale acestuia, care este procedura de înregistrare și menținere a unui “brand” pe piață, care sunt funcțiile brandului, cum premite acesta comunicarea cu consumatorii și că, de fapt, un brand poate fi un produs, pus frumos la dispoziția clientului, precum și un nume al unui deținător de afacere competitivă, care prestează servicii unice și de calitate deosebită.

Entuziasmul a fost, îndeosebi, de remarcat în rândul tinerilor care abia pășesc în lumea afacerilor. Întrebări și răspunsuri au urmat și după încheierea sesiunii de instruire.

Adelina Barbăneagră, administrator, IP IASV