Anunțuri Noutăți

Dezbateri publice pe marginea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural

Direcția economie și atragerea investițiilor în comun cu Direcția agricultură și alimentație publică informează despre desfășurarea dezbaterilor publice regionale pe marginea proiectului HG privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

Dezbaterile publice vor avea loc în regiunile de Nord, Centru și Sud a țării.

Zona de Centru – 18.07.2019, ora 10:00-12:00, Judecătoria Chișinău, sediul Centru, sala de ședințe, etaj 1, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 162 (mun. Chișinău, Ialoveni, Strășeni, Criuleni, Anenii Noi, Dubăsari, Orhei, Hîncești, Ungheni, Călărași, Nisporeni, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă).

La dezbaterile publice sunt invitați reprezentanții APL de nivelul întâi (sate și comune, inclusiv orașe cu o populație de până la 10 000 de locuitori) și agenții economici interesați în desfășurarea activităților non-agricole în mediul rural.

Proiectul hotărârii Guvernului privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural poate fi consultat la adresa: http://particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=6459.