Noutăți

Despre paste făcute din OUĂ, FĂINĂ și DRAGOSTE

Stimat vizitator al site-ului Consiliului raional Ștefan Vodă! Dacă eziți să începi o afacere te invităm să cunoști istoria de succes a unor antreprenori din raionul nostru care țin piept tuturor provocărilor ce le apar în calea lor.

Recent vicepreședintele raionului pe probleme economice Valentina Barbei împreună cu specialiștii Direcției economie și atragerea investițiilor și Direcției agricultură și alimentație au mers în vizită acasă la AMMI, în s. Antonești. Intrând în curtea producătorului local toți au rămas plăcut impresionat de coloritul frumos al florilor, de acea liniște și pace pe care au citit-o atât pe fața fondatorilor companiei SRL Vitarina Prim cât și pe fața doamnei ce conduce la moment afacerea.

Ammi este o afacere de familie care și-a început activitatea, cu pași mici dar siguri, în anul 2001 în casa familiei Andrei și Iulia Malancea din s. Antonești. Fiind oameni cu viziune, ținând mult la ceea ce făceau, din start au pus accentul pe calitatea produselor sale. Si astăzi, la aproximativ 20 de ani de activitate, putem afirma cu siguranță că afacerea familiei A REUȘIT. Acești producători, aflându-se la mii de km de casă, au reușit să mențină calitatea produselor AMMI, au reușit să creeze pentru localnici locuri de muncă, au reușit să împartă din dragostea și fericirea familiei fiecăruia care au avut posibilitatea să se bucure de produsele lor. Pastele făinoase de la SRL Vitarina Prim sunt 100% naturale, la producerea lor sunt folosite ouă proaspete, făină de calitate superioară și…puțină apă. Compania este dotată cu tehnologie italiană iar marea parte a lucrărilor este mecanizată. Conducătorii sunt receptivi când este vorba de participare la diferite activități care se organizează la nivel raional și republican. Compania de fiecare dată participă la expoziții organizate de Consiliul raional Ștefan Vodă și de Camera de Comerț și Industrie. Recent SRL Vitarina Prim a fost prezentă la Târgul de Toamnă care a avut loc în orașul Ștefan Vodă și a avut vânzări foarte bune deoarece producția calitativă este cunoscută și  înalt apreciată de cumpărători. Anul acesta, chiar dacă a fost stopată activitatea pentru o perioadă de timp din cauza pandemiei AMMI a reușit totuși să ajungă și pe rafturile celor trei magazine METRO din Chișinău și Bălți.

Calitatea creează legende, o spun chiar ei, cei de la AMMI, și acesta este devizul companiei care le aduce succes în activitate. MISIUNEA brandului AMMI este de a păstra tradiția de producere a pastelor din ingrediente de cea mai înaltă calitate și de a aduce pe mesele familiilor din Moldova paste gustoase și sănătoase făcute din OUĂ, FĂINĂ și DRAGOSTE.

Vizita de lucru a specialiștilor de rang raional la întreprindere a fost binevenită deoarece au fost expuse problemele și greutățile întâlnite în activitate, s-a făcut un schimb de păreri și propuneri, proprietarii fiind încurajați să-și extindă afacerea, creând mai multe locuri de muncă, să deschidă un magazin specializat.

Pentru informație: mai multe detalii din povestea pastelor AMMI puteți afla accesând linc-ul ammi.md/despre-noi sau pe pagina https://www.facebook.com/ammi.md. Tot aici veți găsi informații despre gama produselor companiei și în ce locații le puteți procura.

Olesea BĂDILĂ, Direcția economie și atragerea investițiilor