Noutăți

Daruri de Crăciun de la copii din Germania – copiilor din Moldova

Fundația de caritate din Germania „Round table Deutschland”, împreună cu colegii lor de la Chișinău – „Round table” și „Rotary club”, au reușit să aducă zâmbete de bucurie pe fețele copiilor din raionul Ștefan Vodă. Pachete cu daruri de Crăciun de la copiii din Germania au primit în jur de 600 de copii cu nevoi speciale sau din familii social vulnerabile din toate localitățile raionului. Această activitate de caritate s-a desfășurat în casa de cultură din centrul raional.

Dl Nicolae Molozea, președintele raionului, a mulțumit voluntarilor din Germania care au parcurs mii de kilometri pentru a bucura copiii din țara noastră în ajun de sărbători de iarnă. „Transmiteți recunoștința noastră pentru acest gest mărinimos copiilor din Germania și familiilor lor, tuturor voluntarilor cu suflet mare. Ne dorim și noi foarte mult să fim în stare să bucurăm copiii din Germania, oferindu-le daruri din toată inima”, a spus președintele raionului.

Mai fericiți ca copiii care am primit daruri au fost acei care le-au oferit – voluntarii din Germania. Omenia și bunătatea sufletească n-are hotare…

Valentina GORNOSTALI, IP „Prier”