Noutăți

Cupa raionului la volei

Recent, în sala sportivă a Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă, s-a desfășurat, sub egida Consiliului raional, Cupa raionului Ștefan Vodă la volei.

Dl Vasile Gherman, vicepreședintele raionului, în cuvântul de salut a dorit echipelor jocuri frumoase și baftă sportivă, menționând că în anul 2019 Consiliul raional Ștefan Vodă a alocat cu o 100 mii lei mai mult pentru desfășurarea activităților sportive de rang raional.

Au luptat pentru acest trofeu sportiv prestigios echipele de voleibaliști din Răscăieți, Căplani, Volintiri, Ștefan Vodă și echipa de polițiști. Au învins toți adversarii sportivii din Ștefan Vodă plasându-se pe locul I. Pentru această victorie echipa a fost menționată cu Cupa, medalii, diplome și un set de tricouri cu logoul turneului. Cel mai bun jucător al turneului, Ruslan Gîrgeu, este membru echipei învingătoare.

Pentru locul II echipa IP Ștefan Vodă a primit de la organizatori diplome și mingi de volei. Pe locul III s-au plasat voleibaliștii din Răscăieți fiind decernați și ei cu diplome și mingi de volei.

Un gest apreciabil al organizatorilor a fost menționarea cu tricouri a veteranilor acestui gen de sport de echipă – Nicolae Cojocari și Anatolie Gornostali.