Noutăți

Cupa raionului la minifotbal

La 25 februarie curent, direcția generală educație de comun cu direcția cultură, tineret, sport și turism, sub egida Consiliului raional au desfășurat turneul sportiv „Cupa raionului la minifotbal, veterani”.

Deși afară termometrul arăta 7 grade de frig, veterani ai fotbalului, entuziaști adevărați ai acestui gen de sport, au ieșit pe terenul de fotbal cu acoperire artificială din s. Purcari. Au luptat cu înverșunare pentru victorie echipele din 7 localități: Cioburciu, Talmaza, Carahasani, Olănești, Purcari, Răscăieți, Ștefan Vodă.

În luptă pentru locul trei s-au întâlnit fotbaliștii din Purcari și Olănești, cu scorul 6:4 au învins sportivii din Olănești. Jocul pentru locul întâi a fost spectaculos, până la ultimă clipă ținând microbiștii în suspans. Răscăiețenii conduceau 1:0, însă cei de la Ștefan Vodă au egalat scorul. Lovitura „de aur” a lui Eugen Tcacenco a adus victoria echipei de la Răscăieți în ultimele secunde ale meciului. Astfel, învingătorii au fost decernați cu Cupa, medalii, diplomă și cadou de preț, iar echipele care s-au plasat pe locul doi și trei – cu medalii de „argint” și „bronz”, diplome, cadou de preț – minge de fotbal. Celelalte echipe au fost menționate pentru participare cu minge de fotbal În ceremonia de premiere a participat dna Raisa Burduja, șefa direcției generale educație.

De menționat, că turneul s-a desfășurat la un nivel sportiv și organizatoric înalt.