Noutăți

Cupa raionului la fotbal

Șase echipe de fotbaliști, juniori și seniori, din raionul Ștefan Vodă timp de trei luni au luptat pentru Cupa raionului la fotbal. Competițiile organizate de direcția generală educație, direcția cultură, tineret, sport și turism s-au desfășurat sub egida Consiliului raional Ștefan Vodă.

Marea finală a avut loc la 2 septembrie pe stadionul din centrul raional unde s-au întâlnit juniori – fotbaliștii din Răscăieți și Copceac. Cu scorul 1:0 au învins echipa din s. Răscăieți. Sevastian Nigai din echipa învingătoare a fost desemnat ca cel mai bun jucător în cadrul competițiilor pentru Cupa raionului.

În aceeași zi au ieșit pe terenul de fotbal finaliștii-seniorii din Cioburciu și Purcari. Cupa raionului la fotbal a plecat la Purcari – fotbaliștii din acest sat au câștigat de la adversari cu scorul 2:1. În această categorie de vârstă cel mai bun jucător a fost desemnat Ion Tărchilă din Purcari.

Învingătorii au fost decernați cu Cupa, medalii, mingi de fotbal, iar cei mai buni jucători – cu cadouri de preț. Distincțiile au fost înmânate de președintele raionului, dl Nicolae Molozea, și vicepreședintele raionului, dl Vasile Gherman.