Noutăți

Cupa lui Moș Crăciun

La finele anului trecut direcția învățământ a desfășurat a VIII-a ediție a turneului raional la volei „Cupa lui Moș Crăciun”. La această competiție sportivă au participat 18 echipe din localitățile Slobozia, Talmaza, Stefan Voda, Volintiri, Copceac, Cioburciu, Ștefănești, Viișoara, Crocmaz și Căplani, în total peste 180 de tineri. Meciurile s-au jucat în două localuri: băieții au luptat pentru victorie în sala sportivă a comisariatului raional de politie, iar fetele – în liceul teoretic „Ștefan Vodă”.
Noi, tinerii din Slobozia, ne mândrim mult cu faptul că și de aceasta data Moș Crăciun a lăsat cele mai de valoare cadouri sportivilor din satul nostru – echipa masculină și cea feminină s-au clasat pe locul întâi. În luptă aprigă și interesantă băieții din s. Răscăieții Noi au ocupat locul II, iar locul III – echipa din Stefan Voda. La fete locul doi a fost cucerit de echipa din satul Crocmaz, locul trei revenind tinerelor voleibaliste din or. Stefan Voda.
Echipele din Slobozia au fost premiate cu cupe și diplome de gradul întâi, ceilalți învingători au fost decernați cu diplome de gradul respectiv.
Turneul de volei „Cupa Moșului Crăciun” a ajuns la a VIII-a ediție, devenind tradițional grație organizatorului acestei competiții sportive, dlui Grigore Vorfolomei, directorul școlii sportive raionale. Pasionat de volei, dl Vorfolomei pe parcursul anilor a depus eforturi susținute pentru dezvoltarea acestui gen de sport în raionul Ștefan Vodă.
Sperăm că în anii viitori Moș Crăciun ne va bucura cu cadouri mai de valoare care vor îmbunătăți baza sportivă a sportului în masă.
Terinte CARAI, elev cl. a IX-a, s. Slobozia