Noutăți

Cupa campionilor la minifotbal a plecat la Copceac

La 19 martie curent la Purcari s-a desfășurat finala campionatului raionului Ștefan Vodă la minifotbal. Pe parcursul lunilor februarie-martie s-au întrunit 12 echipe. Câștigători au devenit fotbaliștii din s. Copceac, pe locul doi s-a plasat echipa Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă, pe locul trei – echipa de fotbaliști din s. Carahasani. Campionii raionului, decernați cu medalii, cadouri de preț, au adus la Copceac și trofeul principal – Cupa. Echipele învingătoare de la IP Ștefan Vodă și Carahasani au fost menționați cu Diplomă de Onoare și cadou de preț.

Au fost desemnați cei mai buni jucători ai campionatului. Astfel, cu Diplomă de Onoare și trofeu au fost menționați Andrei Orghian din Copceac – cel mai bun portar, Sergiu Habrovan de la IP Ștefan Vodă – cel mai bun atacant, și Alexandru Negrescu din s. Copceac – cel mai bun apărător.

Sursele financiare pentru menționarea învingătorilor au fost alocate de Consiliul raional, Federația de Fotbal din Moldova și Federația raională de fotbal.

Fiecare echipă participantă la campionat a primit de la organizatori câte o minge de fotbal.

Raisa BURDUJA, șef, direcția generală educațieDSC00592