Noutăți

CTAS Ștefan Vodă a făcut bilanțul activității în anul 2019

Casa teritorială de asigurări sociale Ștefan Vodă, în pofida faptului, că instituția a activat în anul 2019 în lipsa a 5 angajați, a îndeplinit obiectivele trasate la mai mult de 98 de procente. Dna Viorica Godiac, șefa CTAS, a menționat faptul acesta în debutul raportului de dare de seamă, deoarece acest indiciu a fost atins datorită muncii asiduă a colectivului în afara programului de lucru – până seara târziu, în zilele de odihnă. În condiții descrise a fost îndeplinit un volum enorm de mare de lucru, pentru ce șefa instituției a spus un mare mulțumesc colegilor pentru responsabilitate, profesionalism înalt, cumsecădenie în relații cu toți cetățenii care au pășit pragul instituției.

La ședință de bilanț au fost prezenți dl Gheorghe Anghel, șef adjunct al Oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, și dl Ion Țurcan, secretarul Consiliului raional. Felul în care conducerea și specialiștii instituției au răspuns la întrebări încă odată a demonstrat competența lor. Ca și în orice activitate se întâmplă unele situații ieșite din comun (spre exemplu, o persoană sau alta a primit nejustificat bani de la stat pe care trebuie să le restituie, cineva nu-și onorează obligațiunile față de BASS etc.), însă angajații CTAS se străduiesc ca toate conflictele să fie soluționate în mod pașnic și totodată în conformitate cu legea în vigoare.

O informație amplă este prezentată în raportul PowerPoint, sute de cifre și servicii acordate caracterizează activitatea colectivului de zi cu zi dând posibilitatea de a aprecia volumul de lucru și marea responsabilitate care este pusă în fața colectivului.

ACTIVITATEA CTAS 2019