Noutăți

CRESP Ștefan Vodă a hotărât reluarea procesului educațional în baza a trei scenarii

Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică Ștefan Vodă a hotărât astăzi în ședință, organizarea procesului de studii în funcție de gradul de alertă atribuit localităților din raion, în baza indicatorului incidenței la 100 mii populație în ultimele 14 zile, conform următoarelor scenarii:

  1. Pentru localitățile în care se atestă gradul de alertă Cod verde sau Cod galben (incidența mai mică de 49 cazuri COVID-19 la 100 mii populație în ultimele 14 zile);
  2. Pentru localitățile în care se atestă gradul de alertă Cod portocaliu (incidența cuprinsă între 50-100 cazuri COVID-19 la 100 mii populație în ultimele 14 zile);
  3. Pentru localitățile în care se atestă gradul de alertă Cod roșu (incidența mai mare de 100 cazuri COVID-19 la 100 mii populație în ultimele 14 zile).

În cadrul ședinței s-a menționat situația alarmantă la nivel de republică și, deloc îmbucurătoare în raion. Se necesită și în continuare monitorizarea strictă cu evaluarea riscurilor pentru sănătatea publică și respectarea măsurilor de prevenire și control a infecției.

Hotarirea nr.34 a Comisiei Raionale Extraordinare de Sănătate Publică_Optimized