Noutăți

Consolidarea eforturilor

Astăzi 27 februarie 2022 în incinta Consiliului raional Ștefan Vodă s-au înrunit în ședință conducerea raionului, șefa direcției generale asistență socială și protecția familiei, șefa centrului  sănătate Ștefan Vodă și primarii din localitățile raionului.

Președintele raionului dl Vasile Maxim a informat pe cei prezenți despre acțiunile întreprinse până la moment.

Șefa direcției generale asistență socială și protecția familiei, dna Aurica Cebotari, a explicat condițiile pentru crearea centrelor de plasament temporar. S-a informat că la moment pe teritoriul raionului Ștefan Vodă funcționează centrul de plasament temporar cu o capacitate de 120 persoane în s. Popeasca.

Primarul de Ștefan Vodă, dl Vladislav Cociu, a adus la cunoștință despre stocul de produse umanitare (produse alimentare, haine, scutice, obiecte pentru igiena personală) care sunt la dispoziția tuturor persoanelor refugiate. Din acest stoc azi au fost repartizate lenjerie de pat, perne, plapume la centrul de plasament temporar din s. Popeasca.

La fel au fost repartizate plapume la centrul de triere din s. Palanca.

Conducerea raionului Ștefan Vodă ține să aducă sincere mulțumiri și exprimă recunoștința tuturor cetățenilor pentru ajutorul acordat.

Informam că la moment în raionul Ștefan Vodă sunt cazați 212 persoane mature și 108 copii.