Noutăți

Concursul promovat cu brio

Dna Aurica Cebotari, actualul șef al Agenției teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, consilier raional, a promovat cu brio concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de şef al direcţiei asistență socială și protecția familiei. Astfel, în proba scrisa solicitanta a acumulat 9,5 puncte, în cea orală – 9,7, media fiind de 9,6 puncte.

Dna Cebotari a demonstrat cunoașterea bună a legislației în vigoare ce ține de asistența socială, administrația publică locală, codul muncii etc. De menționat, că dna Cebotari a activat cu succes în domeniul asistenții sociale în trecut, participând în procesul de promovare și dezvoltare a rețelei de centre sociale comunitare în raion.

„Îmi dau bine seama că domeniul asistenții sociale este greu, complicat, totodată foarte important pentru oameni. Dacă Consiliul raional va susține candidatura mea la această funcție, o să depun tot efortul împreună cu colectivul direcției pentru a îmbunătăți activitatea angajaților, a oferi beneficiarilor servicii de înaltă calitate, a schimba viața oamenilor în mai bine”, a declarat dna Cebotari.

Dl Nicolae Molozea, președintele comisiei de concurs, a felicitat pe dna Cebotari cu prestația bună, dorindu-i succese și exprimând încrederea că dumneaei va face față cerințelor înalte și va activa în interesul cetățenilor raionului.