Noutăți Propuneri de proiecte

Concurs: Lansează sau dezvoltă o afacere

 Efectele pandemiei de COVID-19 sunt resimțite destul de dur, în special de către mediul de afaceri. Ca răspuns, proiectul „Dezvoltarea capacităţilor de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), finanțat de Suedia și implementat de PNUD Moldova lansează un nou program de susținere a micului business. Proiectul prevede asistenţă pentru crearea sau dezvoltarea IMM-urilor pe ambele maluri ale Nistrului prin intermediul Agenției de Inovații și Dezvoltare și European Business Association.

Douăzeci de antreprenori începători/cu experiență pot obține în acest scop suport pentru procurarea de bunuri și servicii în valoare de până la 15.000 dolari SUA per propunere selectată, de îndrumare, consiliere individuală în afaceri pe parcursul a doi ani, precum și de seminare tematice gratuite.

Asistența oferită va ajuta întreprinzătorii de pe ambele maluri ale Nistrului să gestioneze mai eficient noile provocările și să depășească criza provocată de pandemia COVID-19.

Solicitanţii eligibili sunt antreprenorii din stânga Nistrului şi Zona de securitate, care vor să lanseze sau deţin o afacere  şi pot veni cu o contribuţie de 10% din suma solicitată.

Prioritate vor avea femeile antreprenoare și întreprinzătorii care vor angaja persoane social-vulnerabile, precum şi cei care vor prezenta propuneri de proiecte inovatoare, adaptate la noile cerinţe impuse de criza pandemică.

Aplicațiile vor fi trimise la următoarele adrese de e-mail info@innovation.md  și cornelia.panico@undp.org  în format electronic și în format pdf. Propunerile incomplete sau cele scrise de mână, inclusiv anexele, nu vor fi considerate eligibile.

Formularele de depunere a dosarelor, condiţiile de participare la concurs, precum şi criteriile de evaluare a propunerilor de proiect sunt anexate la scrisoare sau le găsiţi pe: http://bit.lz/adtradebusiness.

Termen limită 15 iulie 2020.

Anexa_1_Formular_de_aplicare_Romana_ieaDWNh

Anexa_2__Plan_de_Afaceri_Buget

Ghidul_Aplicantului_Romana