Noutăți

Competiții raionale la minifotbal

Două competiții sportive de rang raional s-au desfășurat în prima decadă a lunii martie curent: Campionatul raionului Ștefan Vodă la minifotbal (2-9 martie) și Cupa raionului Ștefan Vodă la minifotbal (8-10 martie).

Pentru titlu de campioni ai raionului au luptat  echipele de fotbaliști din localitățile Cioburciu, Răscăieți, Copceac, Carahasani, Talmaza și Ștefan Vodă. Meciurile au fost disputate pe terenul cu acoperire artificială din s. Talmaza. Campioni ai raionului au devenit fotbaliștii din centrul raional care au câștigat 5 din 6 jocuri,

acumulând 16 puncte. Pe locul doi s-a plasat echipa s. Copceac cu 12 puncte și pe locul trei – fotbaliștii din s. Cioburciu cu 10 puncte.

Șapte echipe au luptat pentru Cupa raionului Ștefan Vodă. În semifinală echipa din Ștefan Vodă a câștigat de la echipa-gazdă (Talmaza) cu scorul 2:0, iar fotbaliștii de la Răscăieți cu un scor usturător 6:1 au învins adversarii din Cioburciu. Cupa raionului a câștigat echipa din Ștefan Vodă care în finală a învins sportivii din Răscăieți cu scorul 3:1.