Noutăți

Centrul social pentru copii în situații de risc va avea o casă nouă

Încurând centrul social comunitar pentru copii în situații de risc din or. Ștefan Vodă se va transfera în clădire nouă, în vecinătate cu centrul social de servicii specializate pentru copii şi tineri cu dizabilităţi fizice. A fost reparată și reconstruită clădirea pentru a oferi copiilor care se află în plasament cele mai bune condiții.

Recent, a avut loc recepția finală a centrului. La fața locului au venit dl Nicolae Molozea, președintele raionului, dl Vasile Gherman, vicepreședintele raionului, dl Iurie Afanasiev, șeful direcției construcții, gospodărie comunală și drumuri, dna Viorica Nastasiu, șefa direcției asistență socială și protecția familiei, dl Alexandru Pădureț, conducătorul firmei care a executat lucrările de reconstrucție și reparație. Comisia a inspectat toate lucrările efectuate și a rămas satisfăcută de calitatea lor. Au fost identificate și unele probleme care vor fi soluționate în timp restrâns.

Aceasta schimbare a fost făcută în interesul copiilor deoarece clădirea centrului este înconjurată de parc, este spațiu unde în viitor va fi amenajat terenul de joacă, centrul va fi îngrădit pentru a oferi copiilor siguranța maximă și liniște.